Beste ouder

Met het invullen van dit formulier laat je ons weten dat je je zoon/dochter graag op het College van het Eucharistisch Hart wenst in te schrijven in het eerste leerjaar A, optie klassieke talen.

Na invullen van dit formulier ontvang je een ontvangstbevestiging. Eind april bezorgen we je dan een inschrijvingsbevestiging met informatie voor volgend schooljaar. Beide berichten ontvang je op het mailadres dat u hieronder ingeeft. 

Mocht je problemen ondervinden bij het invullen van dit formulier of vragen hebben, gelieve dan contact op te nemen via info@collegeessen.be of telefonisch op 03 667 20 51.

De hier gevraagde info is vereist om je kind in te schrijven. De school verwerkt deze informatie in haar administratieve- en haar leerlingvolgsystemen. De toegang is afgeschermd met een, op basis van een classificatie bepaald, gebruikersrechtenbeleid. De info wordt verwerkt en bewaard zolang je kind op de school ingeschreven is (per begonnen schooljaar), behoudens wettelijk verplichte bewaartermijnen. Meer informatie over het informatieveiligheid- en privacy-beleid kan op eenvoudige vraag geraadpleegd worden.
Melding tekst